Hulp gevraagd: 50+ Valet Charger zoekt bedrijven(terreinen) Online versie
14 december 2016
 
Start Foundation
Beste lezer,
 
ABN AMRO haalde recent de krantenkoppen met forse ontslagrondes. Een opmerkelijk positief initiatief van diezelfde bank bleef wat onderbelicht. De slechthorende Fatima el Khayati introduceerde een ‘hypotheekadvies in gebarentaal’. Zij heeft nu een baan en ABN AMRO heeft een nieuwe potentiële klantengroep. En niet zo’n kleintje ook, want er zijn ongeveer 1,5 miljoen Nederlanders met gehoorproblemen. Hoe een beperking dus een kans kan worden.
Willem Drees lezing
Eind november sprak Kim Putters (directeur SCP) de Willem Drees-lezing uit. De kansenongelijkheid werkt stevig door op de arbeidsmarkt. Lees zijn betoog.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Hulp gevraagd!
Een parkeerservice voor elektrische auto’s blijkt dé oplossing voor een laadpalentekort. Wij zien baankansen voor 50-plussers en zoeken geschikte bedrijven(terreinen).
Ideeënbus
Facebook Twitter LinkedIn
@startfoundation:
Nederlandse vestiging @GreystonBakery aanstaande?? Foto Jos Verhoeven @StartFoundation met @themikebrady #arbeidsmarkt #werk #openhiring
Hypotheekadvies in gebarentaal
Nederland telt zo’n 40.000 doven die communiceren via gebarentaal. Onder hen zijn ook mensen die een huis willen kopen. Wie is voor hen dan de meest geschikte hypotheekadviseur? Precies, een adviseur die gebarentaal ‘spreekt’.
Lees in dit artikel hoe de zwaar slechthorende Fatima el Khayati (30) aan haar nieuwe baan is gekomen. Sinds kort is zij, samen met een dove collega, hypotheekadviseur bij ABN AMRO. Hoe dat in z’n werk gaat? Heel simpel, met hulp van een webcam en een beeldscherm voorziet ze doven en slechthorenden in gebarentaal van advies.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Baankansen voor
50-plussers 
Start Foundation
Start Foundation
Klokgebouw 188
5617 AB Eindhoven
040 – 246 18 50
 
info@startfoundation.nl
www.startfoundation.nl
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin
Stuur deze nieuwsbrief door