relatie ⏰ meld je nu aan en ontvang een reminder en de link naar de online talkshow

Online versie
30 oktober 2020
 
Start Foundation
Beste relatie,

In de afgelopen twee jaar hebben we Nederland kennis laten maken met een totaal nieuwe manier van solliciteren: Open Hiring. Een baan krijgen zonder sollicitatiegesprek! Dat is niet onopgemerkt gebleven. Tijd om de balans op te maken. Dat doen we met een online talkshow met Rens de Jong op dinsdag 17 november 2020. Ook niet onopgemerkt gebleven is Sheltersuit-oprichter Bas Timmer. Het prestigieuze Time Magazine riep hem uit tot next generation leader. En ook Rodney, oprichter van Heilige Boontjes, leverde een spraakmakend verhaal dat stof deed opwaaien.
Open Hiring-talkshow met Rens de Jong
 
SAVE THE DATE!
17 november 2020 om 15.00 uur organiseert Start Foundation de Open Hiring®-talkshow.
Meld je aan voor een reminder, de link naar de talkshow en de publicatie 'Open Hiring werkt'. Zet deze datum ook direct in je agenda van Outlook, Google of iPhone met dit ICS-agendabestand.
AANMELDEN
Facebook Twitter LinkedIn
Jinek: Bas Timmer next generation leader
Sheltersuits houden daklozen warm, worden gemaakt van restmaterialen en bieden werk aan statushouders. Oprichter Bas Timmer belandde er mee in Time Magazine. Bekijk de uitzending van Jinek.
Bekijk uitzending gemist
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wie het eerst komt, die het eerst bakt
Patisserie Pater in Noord-Holland is eind oktober gestart met Open Hiring. Bij hun nieuwe fabriek die de bekende Davelaar koeken gaat maken, staan nu al 43 namen op de wachtlijst.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Blog
Wachten
Door Jos Verhoeven,
Directeur Start Foundation
Toegegeven, ik ben het ongeduldige type. “Wat jij in je kop hebt, heb je niet in je kont”, zei mijn moeder vroeger al. Geen goeie eigenschap in dit vak. Zeker niet nu we onze aanpak veranderd hebben. We proberen nu veel meer zelf in gang te zetten. Dan nog heb je anderen nodig. Over samenwerken bestaan prachtige clichés.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
Finalisten Werkinnovatie Prijs bekend
Start Foundation organiseert in samenwerking met Cedris de Werkinnovatie Prijs voor nieuw maatschappelijk waardevol werk. Tien finalisten dingen mee naar een prijzenpot van in totaal 3 miljoen euro.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
BNNVARA: De boontjes
Heilige Boontjes is het verhaal van de voormalige boef die nu boefjes op het rechte pad probeert te krijgen. Koffie is het sleutelwoord. Een aangrijpende documentaire met oprichter Rodney en straatjongen Mitchel.
Bekijk uitzending gemist
Facebook Twitter LinkedIn
 
Een baan zonder sollicitatiegesprek
Start Foundation
Start Foundation
Klokgebouw 188
5617 AB Eindhoven
040 – 246 18 50
 
info@startfoundation.nl
www.startfoundation.nl
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin
Stuur deze nieuwsbrief door
...