Relatie, inspirerend nieuws voor je.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie
18 mei 2021
 
Start Foundation
Beste Relatie,

De belangrijkste kwesties dezer weken waren ongetwijfeld de prikschema’s, het uitblijven van heerlijk lenteweer en kunnen we straks – en zo ja, waar – op vakantie? Tussen de bedrijven door hielden wij ons, net als iedereen, met ons dagelijkse werk bezig. En dat is inspireren, aanjagen en risico’s financieren. Om mensen met een strafblad aan het werk te krijgen. Om je talent te kunnen laten zien zonder al die moeilijke hordes te hoeven nemen. Omdat iedereen mee moet mogen doen.
‘Eindelijk weer onder de mensen’
Een supermarkt geëxploiteerd door Market Plaza, is de eerste werkgever in Zeeland die werkt met ‘Open Hiring’. Een uitgelezen kans voor Astrid, die al jaren werkloos thuiszat.
Lees het interview
Facebook Twitter LinkedIn
10 x Talentvol naar Werk
Talentvol experimenteert met werk om zo de arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant toegankelijk te maken voor iedereen die wil werken. Talentvol ondersteunt werkgevers om inclusiever te ondernemen en helpt werkzoekenden bij hun zoektocht naar een baan.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
Uitzendbureau CurrentWerkt
Labor Omnia Vincit; arbeid overwint alles. Het is het levensmotto van Hilal Makhoukhi. Het is ook het credo van CurrentWerkt, het uitzendbureau voor ex-gedetineerden dat hij in 2018 opzette, en dat met succes aan de weg timmert. Makhoukhi weet waar hij over praat, want zelf belandde hij ook ooit aan de verkeerde kant van de streep.
In Rotterdam heeft dit model de afgelopen drie jaar zijn effectiviteit bewezen: tweehonderd ex-delinquenten vonden een baan. ‘We spreken de taal van de werkzoekende én de werkgever.’
Lees het interview
Facebook Twitter LinkedIn
Uitzending Nieuwe Maan
De Nieuwe Maan is een talkshow op NPO2 gericht op ontwikkelingen in de samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.
Bekijk het fragment van CurrentWerkt
 
Vacature: operationeel directeur
Op korte termijn zoekt Start Foundation een Operationeel directeur m/v. Ben jij degene die onze organisatie, ambities en dynamiek kan managen? Reageren kan nog tot a.s. vrijdag! 
Bekijk vacature
Facebook Twitter LinkedIn
Column
Filantropen
Door Jos Verhoeven,
Directeur Start Foundation
Fonds is eigenlijk een ouderwets woord. De moderne tijd vraagt om moderne titulatuur, zoals impact investors. Die pakken hun kansen in de ‘betekeniseconomie’ en omarmen de SDG’s. Ik belde er maar eens een, want ik had hulp nodig bij het redden van een bedrijf waar veel gehandicapten werken.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
Kansen voor ex-gedetineerden
Start Foundation
Start Foundation
Klokgebouw 188
5617 AB Eindhoven
040 – 246 18 50
 
info@startfoundation.nl
www.startfoundation.nl
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin
Stuur deze nieuwsbrief door