Meer programma’s voor de langere termijn, meer focus op urgente doelgroepen.  Online versie
4 oktober 2018
 
Start Foundation
Beste relatie,

Met ons twintigjarig bestaan en de lancering van een nieuwe website, markeert Start Foundation een nieuwe koers. Het afgelopen jaar hebben wij de transformatie gemaakt van sociaal investeerder naar maatschappelijk ontwikkelaar. Dat betekent meer eigen programma’s voor de langere termijn, zoals Open Hiring™ en de Parallelle Arbeidsmarkt. Daarnaast ook meer focus op urgente doelgroepen als laagopgeleide ouderen en ex-gedetineerden. Deze ommekeer zal ook duidelijk worden in de komende edities van deze nieuwsbrief.
Blog
Held
Door Jos Verhoeven,
directeur Start Foundation
Het moet ergens zo in 2003 zijn geweest. Elske ter Veld (†) en ik bezochten Peter in Heerhugowaard. Peter was een succesvol kapper geweest. Totdat het noodlot toesloeg. Peter belandde in een rolstoel. Toen hij hoorde dat in Zwitserland een soort hydraulische kappersstoel ontwikkeld was, kwam hij in actie. Het UWV zag niks in zijn plan. 
Lees meer
 
Even voorstellen:
Jos van Delft
Jos van Delft houdt zich beroepsmatig sinds 2001 bezig met arbeidsparticipatie. Bij Start Foundation leidt Jos sinds kort het uitvoerend gedeelte van het project ‘Talentvol’ en richt hij zich op Open Hiring™.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Nieuw in ons team:
Frits Swinkels
Oud-bankdirecteur Frits Swinkels is in deeltijd voor Start Foundation aan de slag om werklozen aan een baan te helpen. Hij leidt het project 'Talentvol' in het door hem geliefde noordoosten van Brabant.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Start Foundation in de media
Eén huishouden, één minimuminkomen: kan Uden de droom waarmaken?
- Divosa
Lees meer
Het is tijd voor de Parallelle Arbeidsmarkt.
- Movisie
Lees meer
 
 
Oproep: netwerken met werkzoekende 55-plussers
Vind je het leuk om te netwerken met een werkzoekende 55-plusser en hem of haar een kijkje in de keuken te geven van jouw organisatie? Doe dan mee met de Nationale Werkbezoekdag op 21 november en stel je bedrijf open!
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn


De Parallelle Arbeidsmarkt
Start Foundation
Start Foundation
Klokgebouw 188
5617 AB Eindhoven
040 – 246 18 50
 
info@startfoundation.nl
www.startfoundation.nl
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin
Stuur deze nieuwsbrief door